Over ons

Q-CAT is sinds 1992 een vooruitstrevend bedrijf in de transmissiewereld van audio-, video- en datasignalen, zowel via vaste verbindingen als draadloos.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van online werkplekken, Virtual Private Servers, zakelijke webhosting, colocatie en leveren en installeren ICT hardware waaronder storage, servers en werkstations.

Naast de benodigde kennis van de laatste digitale technieken beschikken wij ook over ruime ervaring met de migratie van analoge technieken naar de huidige digitale technieken.

Naast verkoop kunnen wij adviseren bij systeemopzet of -integratie. Q-CAT b.v. verzorgt de aanleg, testen en onderhoud van de meest uiteenlopende netwerken. Een voordeel hierbij is, dat wij niet gebonden zijn aan één fabrikant. Daardoor kunnen producten van verschillende merken in onze eigen werkplaats of op locatie worden samengevoegd tot klantspecifieke systemen.

Aanvullend hierop is Q-CAT sinds jaar en dag gespecialiseerd in glasvezeltechniek waarbij we de aanleg en onderhoud van glasvezelnetwerken verzorgen. Deze glasvezeltechniek is de bakermat geweest voor de start van Q-CAT Lighting b.v.

Evenals onze klanten zijn we gebaat bij een langdurige relatie. Om dit doel te bereiken worden door ons in huis of op locatie product- en techniektrainingen georganiseerd.

Copyrights  |  Ontwikkeling door NetSolid Sights & Hosting door Q-CAT Trading